Tänkte på de här med analsex o tjejer, det finns ju tjejer som gillar de o andra inte. Men jag har lagt märke till att flera av dem som säger sig att inte gilla det får något av de starkaste orgasmer de någonsin fått utav det? hur kommer de sig?

Tex en KK jag hade, hon sa från första dagen att hon var helt emot analsex absolut inte. Men andra gången vi gökade så smekte jag henne lite, slickade lite o sen försiktigt lät kuken glida in i hennes röv. Först var hon lite emot men sen när jag väl var inne så ville hon att jag skulle ta henne hårdare och sluta va så försiktig tillslut kom hon så de bara skrek om det. Detta är bara ett exempel har vart med om de flera gånger med strikta NEJ sägare som sen älskat få analt.

Är det att det är för programmerat att det inte är OK med analsex? lite tabu?
Jag har iaf träffat flera tjejer som älskat bli slickad där, och sen på sätta trots att de först var emot det. Kanske är kåtheten som tar över? Så länge jag får din kuk i mig så spelar det ingen roll vart som en tjej sa till mig en gånggissa vart hon fick kuken? Jajag har lite röv fetish, älskar tjejers rövar :

svensk knullkontakt

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *