Någon som vill hjälpa mig tillfredställa mina sexbehov.. var längesen jag fick sex nu och känner i hela min kropp hur det är dags att få ligga.. jag gillar allt förutom analsex, dominans och BDSM är favoriter. Skriv några rader om dig själv så bestämmer vi en dejt.

svensk knullkontakt

11 svar “Jag vill knulla

 1. Hjälper gärna till med dina behov då domina och bdsm är favoriter hos mig med:)

  Jag är 18 år och 172cm lång
  Jag är väldigt aktiv och älskar extremsporter och de mesta som är farligt fast kan lika gärna stanna inne och mysa som vara ute och sporta. Vill du veta mer så fråga:)

 2. Jag träffar dig gärna. Jag är 26 år, sydamerikans fotbolls spelare bor i sthlm och är en livsnjutare mejla mig så pratar vi vidare puss

 3. Hej du vackra kvinna,

  Jag är 29 år och väldigt passionerad och driven. Pluggar sista året till civilingenjör och driver en startup samtidigt.

  Jag älskar livet och vill nu ha mycket mer sex än vad jag tidigare har haft möjligheten till. Jag kommer inte bara kunna tillfredställa din kropp men även ditt sinne och din själ de gånger vi träffas.

  Jag är mycket intresserad av dominans och BSDM men har inte haft möjligheten till att utforska detta område. Även om jag inte känner dig så har jag på känn att vi skulle bli ett bra team.

  Du har inget att förlora på att träffas då jag är en väldigt positiv och glad person. Så i värsta fall skiljs vi åt med ett smile på läpparna efter en skön fikastund.

  Hoppfulla hälsningar / Leo

 4. Jag är kåt men om det är någon som kan hjälpa mig att han att står, om det är någon Gift eller Hemmafru som kan få den att stå, att jag kan knulla, hoppas att någon som är kåt att de hör av sig
  Puss Kram Lars
  bor i Dalsland

 5. Hejsan snygging du var med den snyggaste jag har sett på denna sidan och otroliga bröst jag är väldigt bröst fixerad skulle mer en gärna vilja suga på dom medans jag sätter på dig precis som du vill hör gärna av dig till min mail ( [email protected]

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *