Är du en K Ä N D I S
Hej. ÄR DU EN KÄNDIS? NEJ- MEJLA EJ HIT!!! JA- BERÄTTA OM DIG SJÄLV, DIN BAKGRUND OCH DIN FÖRSLAG. Gillar du spännande möten eftersom du är kändis? Jag är väl tänd, väldigt tänd på att träffa en kändis och knulla med varandra. Kändis? Du kan vara skådis,fotomodell, filmstjärnan – o.v.s. Jag har dock ett krav: Vi ska vara diskreta och väldigt seriösa eftersom jag vill inte hamna i tidningen utan vill att vi ska ha spännande möten i fred och älskar med varandra. Du bör vara från 25 till 45 år. Du ska vara sexig,snygg och om du är väldtränade – en fördel eller håller din kropp i form och tycker om att träffa folk och är en social person och gillar att resa utomlands. Jag är en 28 årig snygg, sexig kvinna som älskar att träffa folk och babblar, ha sex och njuta av livet och är en rolig, busig – resgalen kvinna. Champagne och sex. *ler* Jag upprepar att VI ska vara diskreta/försiktiga och seriösa och behandlar varandra med respekt och förstående med varandra och älskar sex.

svensk knullkontakt

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *