362Jag bor med en vän som är bortrest i veckan. Om jag sade att det inte på något sätt innebär att något kommer att hända, vem skulle då vara intresserad av att komma över en kväll nu i veckan och dricka vin med mig, bara för sällskapets skull?

Jag har aldrig träffat någon från en sådan här sida innan, och vet inte om jag skulle kunna förmå mig själv att göra det när det väl kom till kritan heller. Jag vill bara kolla vilka alternativ som finns först, sedan bestämmer jag mig 🙂

 

svensk knullkontakt

4 svar “Någon som vill

  1. Var befinner du dig? Träffas gärna över en middag med lite vin och glada skratt. Kanske lagar jag maten, medan du bara tar det lugnt? 🙂 Hör av dig!

  2. Hejsan Vet inte om du ser detta men jag är Sebastian frÅnStockholm är en snygg kille på 24 år med jättekuk på 24 Cm.som både skön att kolla in och rida.Ser väldigt bra ut.Hör av dej på 0761647811..Sebasitian

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *