Hej där 🙂

jag har en “liten” fantasi, jag vill lära känna och om intresse finns träffa en mogen äldre och erfaren man från 30 max 55 år för lite lek när tillfället ges. Tycker tanken är otroligt eggande och kul.

Jag finns i värmland så gör du det också är det ett plus i kanten.

Vi hörs kanske? 🙂

svensk knullkontakt

13 svar “Söker äldre erfaren man 30+

  1. Hej jag heter Adi och vill gärna leka med dig 🙂 !
    Jag bor i Oskarshamn men kan komma om och när du får lust att leka !!!!
    Otåligt väntar på ditt svar puss och kram så längre !!! (43år-skild lever ensam)

  2. Hi jag är 30är Gamal sexy kila from Malmö jag gärna vill prova skicka till mig svar gärna puss puss

  3. Hejsan Vet inte om du ser de här..Men är 41 år och har en jättekuk på 23 cm Och tjock som kan vara skön att kolla på och rida…Ser väldigt bra ut iallafall med snygg kropp.Hoppas du här av dej.0761647811

  4. hej jag är de du söker och du är den jag söker bor i värmland ring mig 0762920077 har bil och bor nära dig kram

  5. Hej jag är en Hagfors kille som behöver att ha älskarinna minst ett år framåt och jag vill att du inte skall vara rädd att ta satsen i fittan oskyddat även från din sida och jag vill har sex två till fyra gånger i veckan

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *