Innan du ens börjar skriva till mig så kräver jag att du lämnat ditt gamla å blickar framåt, vill inte höra att du inte är redo för något nytt än, va gör du här då? Men men 🙂

Jag är en go å gla göteborgs tjej som söker kärleken som dom flesta här 😉 jag söker nån att dela mitt liv, min vardag och mina känslor tillsammans med, nån att utvecklas tillsammans med, nån att komma hem till krypa ner i sängen å se en film efter en god middag. Jag söker dig som är en livsnjutare med mkt känslor, du skall ha både hjärtat och humorn på rätta stället, och du får inte va värsta katthatarn då jag har mina två små godingar Coco & Chanel 🙂 Är det dig jag söker? Tveka inte på att skicka ett mejl,
Sakerna man ångrar e chanserna man inte tog 🙂

Varma Kramar

svensk knullkontakt

Ett svar på annonsen “Studenttjej söker kk

  1. Oj känner mig oerhört träffad av det du skrev, och känner verkligen igen mig. Jag tror jag är mannen du söker. Och självklart borg jag i gbg också.

    Hör av dig 😀

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *