Jag lever i ett olyckligt förhållande och söker en man vid sidan av att umgås och självklart knulla med.
Du ska vara vit, lång, välhängd, snäll och intressant, 30-42 år, hel och ren.
Kemin är mycket viktig. Vi ska kunna snacka skit över en öl lika bra som vi knullar.
Du finns i Stockholms län, gärna söderort.
Jag är 169 cm lång, långt hår, blå ögon,

svensk knullkontakt

2 svar “umgås och självklart knulla med.

  1. Tjeena! Ja lång är jag 1.95cm å väl hängd! vad räknas som välhängd? 22+? Jag är 50+ å jag blev kåt då jag läser ser bilden på dig ! Bor i söderort och är en snäll å glad snubbe ! Kåt för jämnan å har inte haft någon att ligga min energi i på ett tag ! Så om du känner dig nyfiken hör
    du av dig ?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *